MUTASD, MIVEL ÍRSZ,
ÉS MEGMONDOM, KI VAGY!

Emlékszel még, amikor írni tanultál? A kézzel írott betűk egyedi formázására? A kézírás kompozíció. Gondolkodásra késztet. Viszont, úgy tűnik, hogy a technológia apránként kiszorítja a kézírást életünkből. Egyedi kézírásunk helyett, digitális karaktereket gépelünk okoseszközeinken. 

Fedezd hát fel újra kézírásod, saját egyedi megnyilvánulásod, amely személyiségedet is visszatükrözi! És saját stílusodhoz válassz egy egyedi, a legapróbb részletekig gyönyörűen kidolgozott, kézműves írószert! Felgyorsult, technikával túlzsúfolt hétköznapjainkban egy kézzel készített fa toll visszavezet a gyökerekhez. Eleganciát kölcsönöz. Értéket képvisel.

Ezek voltak azok a szempontok, melyeket előtérbe helyeztünk, amikor megalkottuk egzotikus fák széles skálájából készült, exklúzív toll kollekciónkat. A ritka, természetes alapanyagok kézzel történő megmunkálása, azok ötvözése más exkluzív anyagokkal, olyan egyedi mesterművek születését  eredményezik, amelyek garantálják a gyönyörű forma és funkcionalitás tökéletes egyensúlyát.

A többgenerációs asztalos családunk által felhalmozott tudás és tapasztalat, a fa szeretete és elhivatottságunk segíti kis manufaktúránkat, hogy maradandó tollaink tökéletes formát öntsenek. A fák egyedi erezete, izgalmas texturája, az aprólékos kézművés megmunkálás biztosíték arra, hogy minden elkészült toll teljesen egyedi, akárcsak a történetek, amiket megörökítesz vele.

Egy fa toll tökéletes tartozék. Remek társ egy életen át. Egyéni stílusod rendkívűli kiegészítője. Rögzítsd vele életed pillanatait, vagy ajándékozd meg szeretteid.

 

 

 

 
Időtálló elegancia, kiváló funkcionalitás. Szenvedéllyel és odafigyeléssel készült fa tollaink, kivétel nélkül, valódi szimbólumai a kézírás művészetének.
© Copyright - All rights reserved 2017 PENNA
Kapcsolat
0749 191 873
Csíkszereda, Fodorkert utca, 38.
office@penna.ro
   
ANPC ANPC