Fedezd fel kézzel készített, gondosan válogatott írószer kollekcióinkat, és találd meg a stílusodnak leginkább megfelelő, értékálló darabot!
Válogass a természetes anyagok, kifinomult formák és izgalmas színkombinációk széles palettájából! Időtálló elegancia, kiváló funkcionalitás.
Szenvedéllyel és odafigyeléssel készült fa tollaink, kivétel nélkül, valódi szimbólumai a kézírás művészetének.
Válaszd bármelyik modellt, a készítéséhez használt fa egyedi erezete és színjátékai garantálják számodra,
hogy tollad megismételhetetlenül egyedi lesz.

Opulent - NEW
Egy lenyűgöző kollekció letisztult formavilággal. Minimalista design, szolid formák és színek, amelyek csodálatot és tiszteletet provokálnak.
 
Diplomat
Stílus, amely tiszteletet parancsol. Jelkép mindazoknak, akik szeretnek újat alkotni. Bátorság a hagyományok megújításához.
 
Elegant
Letisztult elegancia tervezésben és kivitelezésben egyaránt, társítva mindez nagyszerű funkcionalitással. Ideális kiegészítő a tökéletes megjelenésedhez.
 
Regal
Fenséges formák és életteli színek lenyűgöző találkozása. Mesterművek a király kategóriából azoknak, akik mernek hatást gyakorolni a környezetükre.
 
Fantasy
Igazi megszállottság az extrém anyagok iránt, élénk fantáziával kombinálva. Egy kollekció korlátok nélkül, a bátraknak.
 
Tartozékok

Szemet gyönyörködtető és praktikus fa díszdobozok a legkülönlegesebb alkalmakra. Könnyed bársony, valamint bőr kiegészítők.

 

 
 
Időtálló elegancia, kiváló funkcionalitás. Szenvedéllyel és odafigyeléssel készült fa tollaink, kivétel nélkül, valódi szimbólumai a kézírás művészetének.
© Copyright - All rights reserved 2017 PENNA
Kapcsolat
0749 191 873
Csíkszereda, Fodorkert utca, 38.
office@penna.ro
   
ANPC ANPC