HOGYAN KÉSZÜLNEK TOLLAINK?
 
Hagyományos, kézműves technikával, tökéletesre hangolt gépek segítségével, gondos odafigyeléssel készítjük exklúzív tollainkat, Neked.
A többlépcsős alkotási folyamat során, különböző munkafázisok elvégzése révén teljesednek ki ezek a remek írószerek. Fából és nemesfém borítású alkatrészekből érnek tökéletes mesterművekké.
 
A tollak formatervezése és kivitelezése egyaránt manufaktúránkban történik, így tudjuk biztosítani az eredeti elképzelés és gyártás folyékony kohézióját.
Aprólékosan kidolgozott műveletek számos sorát végezzük, magasfokú minőségbiztosítás mellett, hogy Te majd egy tökéletesen kidolgozott fa tollat tarthass a kezedben.
 
 
Alapanyagválasztás
A folyamat egyik leglenyűgözőbb része - a fák kiválasztása. Folyamatosan keressük az újabb, a szebbnél szebb alapanyagokat, amelyek a tollak törzsét adják. Örömmel nézünk szembe a folyamatos kihívással, hogy kínálatunk különböző stílusaihoz a megfelelő szín- és nyersanyag palettát használjuk.
Tiszteletünk a természetes anyagok iránt, a fa szeretete, mind-mind visszaköszönnek kész tollaink makulátlan megjelenésében és minőségében.
 
Nemesfém borítású alkatrészek
Elkötelezettek vagyunk az olyan extrém pontosággal készült, nemesfém bevonatú elemek használata mellett, amelyek nemcsak tollaink értékét növelik, de esztétikai vonzerejét is fokozzák. Minőségi acél tollhegyeink, irídium csúccsal és különböző nemesfém borításokkal, ródium, titán és arany bevonatú alkatrészeink nemcsak kiemelik az egzotikus fák szépségét, de tökéletes írásélményt is nyújtanak. 
 
A fa megmunkálása
Precíziós szerszámaink és tapasztalt asztalos kezeink gondos csapatmunkában alakítják a választott fa tömböket végső formájukra. Az így kapott forma többszörös felületi kezelése adja meg a toll esztétikai kiteljesedését. Az eredmény: lenyügöző felületek, színek és tökéletesen sima érintés.
 
Összeszerelés
A nemesfémek és a fa hibátlan ötvözése teszi igazán különlegessé tollainkat. Az extrém pontossággal készült elemek összeszerelése további pontosságot és precizitást igényel. Különösen figyelünk a pontos illeszkedésre, a megfelelő vonalvezetésre, mindazokra a részletekre, amelyek a megjelenésen túl, meghatározzák a kiváló használhatóságot. Ezek biztosítják az igazi írásélményt.
 
Így születnek hát tollaink.
A folyamat, amelynek összes mozzanatába belevetettük minden szakértelmünket és szenvedélyünket.
Folyamat, amelynek eredménye, a fa tollunk eléri célját: örömet szerezni jövőbeli tulajdonosának.
 
 
 
Időtálló elegancia, kiváló funkcionalitás. Szenvedéllyel és odafigyeléssel készült fa tollaink, kivétel nélkül, valódi szimbólumai a kézírás művészetének.
© Copyright - All rights reserved 2017 PENNA
Kapcsolat
0749 191 873
Csíkszereda, Fodorkert utca, 38.
office@penna.ro
   
ANPC ANPC