ARATA-MI CU CE SCRII,

CA SA-TI SPUN CINE ESTI!

Iti mai amintesti de timpul cand ai invatat sa scrii? Conturarea cu mana a literelor caligrafice folosind un instrument de scris si o bucata de hartie? Scrisul de mana este o compozitie. Te face sa te gandesti. Dar se pare ca astazi, scrisul de mana este pe cale sa fie inlocuit de tehnologie. In loc de scrisul nostru de mana, unic pe deplin, tastam numai caractere digitale pe dispozitivele noastre inteligente.

Te invitam asadar sa redescoperi scrisul tau de mana, propria ta manifestare unica, reflectarea personalitatii tale! Iar pentru propriul tau stil, alege un instrument de scris unic, confectionat exceptional cu mana. Azi, in ritmul vietii moderne, in zilele aglomerate, pline de mijloace de comunicare, un stilou de lemn inseamna o intoarcere la radacini. Confera eleganta. Reprezinta valoare.

Acestea au fost aspectele pe care le-am pus in prim-plan atunci cand am creat colectia noastra de stilouri remarcabile, fabricate dintr-o gama larga de lemne exotice. Prelucrarea fina a materialelor naturale rare si combinarea lor cu metale pretioase exclusive conduc la crearea unor capodopere absolut unice. Stilouri care prezinta echilibrul perfect intre forma frumoasa si functionalitate impecabila.

Experienta si cunostinta acumulata de familia noastra de tamplar de mai multa generatii, dragostea noastra fata de lemn si devotamentul ajuta manufactura noastra sa fabricam stilourile in forma perfecta, menite sa reziste timpului. Textura unica si captivanta a lemnului prelucrat si mestesugul meticulos garanteaza ca fiecare stilou sa fie complet unic, la fel ca si povestile pe care le vei capta cu acesta.

Un stilou din lemn este un accesoriu magnific. Un partener excelent pentru o viata intreaga. O completare extraordinara a stilului tau. Captiveaza momentele din viata ta cu el sau ofera-le cadou un stilou celor dragi!


 
Eleganta fara sfarsit, functionalitate excelenta. Fabricate cu pasiune si cu multa grija, stilourile noastre de lemn sunt fara exceptie adevarate simboluri ale artei scrisului de mana.
© Copyright - All rights reserved 2017 PENNA
Contact
0749 191 873
Miercurea Ciuc, str. Fodorkert, 38.
office@penna.ro
   
ANPC ANPC