CUM SE FABRICA STILOURILE NOASTRE?

Fabricate manual prin mestesugul traditional de tamplarit, folosind masini perfect reglate, confectionam cu multa grija stilourile noastre magnifice, pentru Tine. Un proces de creatie care este realizat in mai multe etape de lucru. Stilourile noastre de lemn se nasc ca si capodopere remarcabile. Fiecare este o combinatie perfecta intre lemn si piese de calitate acoperite cu metale pretioase.

Atat designul cat si productia stilourilor este realizata in manufactura noastra, astfel incat sa putem asigura coerenta perfecta intre viziune originala si constructie. Executam cu multa acuratete un sir de operatiuni foarte detaliate, cu o asigurare precisa a calitatii, astfel incat tu sa tii in mana un stilou artizanal perfect, total unic, realizat din lemn.


Selectarea materialelor

Una dintre cele mai fascinante parti ale procesului - selectia lemnului. Cautam in mod constant materiale naturale cat mai noi si cat mai frumoase pentru a le incorpora in stilouri. Suntem bucurosi sa facem fata provocarii constante de a folosi paleta de culori si materiile prime potrivite pentru stilurile diferite ale colectiilor noastre.
Respectul nostru fata de materialele naturale si dragostea lemnului se reflecta integral in calitatea si in aspectul impecabil ale stilourilor.

Elemente acoperite cu metale pretioase
Ne angajam sa folosim elemente realizate cu o precizie extrema, placate cu diferite metale pretioase, care nu numai ca maresc valoarea instrumentelor noastre de scris, dar si sporesc atractivitatea lor. Penitele realizate din otel de inalta calitate, cu varfuri de iridiu, elementele placate cu rodiu, titan si aur, nu numai ca complementeaza perfect frumusetea lemnului utilizat, dar ofera si o experienta remarcabila de scris.

Prelucrarea lemnului
Uneltele de inalta precizie si mainile noastre de tamplar cu multa experienta, lucrul atent in echipa care face ca blocul de lemn ales sa ajunga la forma finala perfecta. Tratamentul multiplu de suprafata al acestei forme da stilul final realizarii estetice. Suprafete catifelate, culori uluitoare si atingere impresionanta.

Asamblare finala
Combinatia impecabila  a lemnului cu metale pretioase face ca stilourile noastre sa fie atat de deosebite. Asamblarea elementelor extrem de precise necesita precizie si acuratete. O atentie deosebita este acordata potrivirii exacte, alinierii ireprosabile, tuturor detaliilor dincolo de aspectul care determina o functionalitate excelenta. Ele asigura o adevarata experienta de scriere.

Asa se nasc stilourile noastre.
Procesul in mai multe etape in care ne-am pus toata experienta si pasiunea noastra. Fara compromisuri.
Procesul care rezulta ca stiloul nostru de lemn sa atinga scopul lui final: de a oferi bucurie viitorului sau proprietar.


 
Eleganta fara sfarsit, functionalitate excelenta. Fabricate cu pasiune si cu multa grija, stilourile noastre de lemn sunt fara exceptie adevarate simboluri ale artei scrisului de mana.
© Copyright - All rights reserved 2017 PENNA
Contact
0749 191 873
Miercurea Ciuc, str. Fodorkert, 38.
office@penna.ro
   
ANPC ANPC