Confidențialitate

Site-ul www.penna.ro va păstra confidențialitatea informațiilor furnizate de către Utilizator, care vor fi utilizate pentru executarea contractului și vor fi  în proprietatea Vânzătorului. Nici o declarație publică, promovare, comunicat de presă sau orice alt mod de dezvăluire către terțe părți nu va fi făcută de Vânzător cu privire  la comanda, și detaliile comenzii.
S.C. PENNA.MANUFAKTURA S.R.L. iși rezervă dreptul de a trimite utilizatorilor care au comandat de pe site-ul www.penna.ro materiale promoționale sau care s-au înscris la newletter. Datele de contact oferit de utilizator (adresă de e-mail, nr telefon) pot fi utilizate pentru informarea clienților și în comunicări comerciale.

 

Protecția Datelor  

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul nostru administrat de S.C. PENNA.MANUFAKTURA S.R.L., are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopuri specificate, datele personale furnizate de către utilizatori. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate. Utilizatorul este obiligat să furnizeze date, acestea fiind necesare emiterii facturii fiscale pentru produsele comandate. Refuzul de a comunica aceste date determină anularea comenzii.
Site-ul penna.ro foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. Penna.Manufaktura S.R.L. nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

 
Eleganta fara sfarsit, functionalitate excelenta. Fabricate cu pasiune si cu multa grija, stilourile noastre de lemn sunt fara exceptie adevarate simboluri ale artei scrisului de mana.
© Copyright - All rights reserved 2017 PENNA
   
Contact
0744 609 448
Miercurea Ciuc, str. Fodorkert, 38.
office@penna.ro